arrow_drop_up arrow_drop_down
Musicaldag Kick-off 2020

Een superleuk actief en creatief uitje!

Het nieuwe musicalseizoen van Vaye MusicalTheater in Zevenaar, de Muziekschool in Doetinchem en de Vaye Selectieklas gaat na de zomervakantie weer van start.

De afgelopen periode hebben veel culturele en sportieve activiteiten door de corona helaas niet plaats kunnen vinden. Daarom gaan we het nieuwe culturele seizoen aftrappen met een te gekke Musical Kick-off feestdag op zaterdag 22 augustus 2020.

Deze superleuke musicaldag is zowel voor leden als niet-leden van Vaye Musicaltheater toegankelijk. Alle kinderen van de basisschoolleeftijd 4-12 jaar kunnen hieraan meedoen. Ook is er een apart blok voor scholieren van de middelbare school en volwassenen.  

Wat ga je doen?

Je kan musicalworkshops volgen: theater, zingen, dansen en spelletjes doen, komen springen op het springkussen, uitleven op een stormbaan, een gratis loterij en vervolgens lekker eten en drinken.

Deelnemers worden in groepjes bij hun leeftijdscategorie ingedeeld. Om de regels van het RIVM te handhaven wordt er gewerkt in tijdsblokken van ongeveer 3 uur. In de week voor aanvang van de Musicaldag Kick-off 2020 wordt de indeling van het groepje aan je doorgegeven.


Musicaldag Kick-off 2020
Datum
Zaterdag 22 augustus
Locatie
Dijkseweg 12
6942 GC Didam
Kosten: 
Kinderen en jongeren 7,50 euro
Volwassenen 15,- euro
Contant en graag gepast betalen aan de ingang bij de kassa.
Tijd: 
Tussen 10.00 en 17.00 uur. In welk tijdsblok je ingedeeld bent volgt in de week voor aanvang. 

Houd jij of jouw kind van musical, theater, lekker actief en creatief samen bezig te zijn en heb jij zin om aan deze superleuke complete musical Kick-off feestdag deel te nemen? Geef je dan direct op via onderstaande button!

Algemene Voorwaarden

Bij het toesturen van het aanmeldformulier ga ik akkoord met onderstaande voorwaarden

Met de Musicaldag Kick-off 2020 organiseert Stichting Vaye Musicaltheater een klein sportief en cultureel evenement met medewerking van de Gemeente Montferland. De regels van het RIVM in strijd tegen de Corona worden strict in acht genomen. Hierom is het niet toegestaan voor derden om het terrein te betreden zonder toestemming van Stichting Vaye Musicaltheater. Er is een speciaal op/afhaalpunt voor de deelnemers.

 Stichting Vaye Musicaltheater sponsort zelf dit evenement zonder subsidie of overige sponsoring. Om het dit jaar met de corona voor iedereen toegankelijk te maken wordt aan de deelnemers slechts een kleine bijdrage in de kosten gevraagd. Bij het invullen van het formulier rekenen we op jouw komst. Mocht je toch niet kunnen komen, meld dit dan vóór 15 augustus. Na deze datum zijn we genoodzaakt om een deel van de gemaakte kosten in rekening te brengen van 7,50 euro per kind en 15 euro per volwassene. 


Stichting Vaye Musicaltheater neemt de veiligheid van de jeugdige deelnemers hoog in acht, desalniettemin geschiedt deelname aan de Vaye Musicaldag Kick-off 2020 op eigen risico. Stichting Vaye Musicaltheater, dan
wel de vrijwilligers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden
gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de
locatie noch binnen, noch buiten het terrein en/of het evenement mochten ondervinden.