arrow_drop_up arrow_drop_down
Speciale activiteiten van Vaye MusicalTheater zoals het zomerkamp

Vaye Musical Zomerkamp 

Één van de vele specials van Vaye Musicaltheater

Vaye MusicalTheater is meer dan alleen een Musicalschool

Het zomerkamp van Vaye MusicalTheater

Zomerkamp

meer informatie

De workshops van Vaye MusicalTheater

Workshops

meer informatie

Speciaal musicalonderwijs voor basisscholen

Scholen en BSO

meer informatie

Organiseer een uniek musical kinderfeesteje mat Vaye MusicalTheater

Kinderfeestjes

meer informatie

Musical Zomerkamp

In verband met de Corona zal er in 2020 geen Musicalkamp plaatsvinden. Daarvoor in de plaats komt er een Musical Kick-off dag op zaterdag 22 augustus 2020. Aanmelden voor deze superleuke en complete dag kan via het aanmeldformulier op deze website. 

Iedere zomer organiseert Vaye Musicaltheater een supergezellig musicalkamp in het (voor)laatste weekeind van augustus in de Achterhoek. Twee dagen lang samen zingen, dansen en acteren, leuke spelletjes, lekker eten en ’s avonds rond het kampvuur zitten! 


Iedereen t/m 9 jaar (kids 1 dag) en t/m 16 jaar (jong, 2 dagen & overnachting) kan mee! Je hoeft dus niet per se een leerling van ons te zijn. Leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje te gaan!


Alle informatie over Musicalkamp 2021 volgt t.z.t. op deze website.

Leden van Vaye MusicalTheater ontvangen een korting van 25%. 
Lekker genieten tijdens het Vaye Musical Zomerkamp

Workshops

Vaye Musicaltheater biedt gevarieerde workshops voor jong en oud. Zang, muziek, dans, toneel, performen; het is allemaal mogelijk! Natuurlijk kun je de verschillende disciplines ook met elkaar combineren. De workshops worden zo ontworpen dat ze precies aansluiten op uw wensen, doelen, groepsgrootte en het niveau van de deelnemers.

Grimeren tijdens een van de Vaye MusicalTheater workshops

Scholen en BSO

Kinderen vinden het ontzettend leuk om te acteren, te dansen en te zingen. En hoe geweldig is het dan als je op je eigen school, BSO of in je buurt gewoon professioneel les daarin krijgt! Tijdens de musicalworkshops gaan we aan de slag met alle drie de disciplines van musicaltheater: zingen, dansen en acteren en er wordt gericht gewerkt naar een performance. Er zijn verschillende mogelijkheden, van een eendaagse musicalworkshop tot een heel musicalproject van meerdere weken. 

Kinderen leren op school dansen, acteren, en zingen.

Kinderfeestjes

Zingen, dansen en toneel spelen op het kinderfeestje? Dat kan!

Met dit musicalkinderfeestje wordt de verjaardag van jouw kind onvergetelijk leuk!

We gaan aan de slag met een lied, dans en scène uit een leuke musical! De jarige is de ster van de dag en mag het thema kiezen bijvoorbeeld: Annie, The Sound of Music, Mamma Mia!, Grease of Frozen en voor de kleine jarigen feeën en prinsesjes of juist stoere ondeugende spookjes. Voor elke leeftijdscategorie hebben we verschillende musicalthema’s.


Aan het eind geven deze musicalsterren een kleine presentatie en na afloop is er voor iedereen een welverdiende oorkonde als aandenken aan deze geweldige middag!

De locatie voor de workshop kunt u zelf bepalen. Houd echter wel rekening met genoeg ruimte om te bewegen. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn een ruimte te kunnen vinden, dan regelen wij deze voor u.


Breid je kinderfeestje uit met een professionele fotoshoot!

De fotografe komt met de fotostudio op locatie en de kinderen worden als echte sterren opgemaakt en gestyled.

Maak van je verjaardag een grote show met Vaye MusicalTheater